Thailand

JAg kommer inte blogga tills jag kommer till Thailand tror jag. Vill vara så mycket som möjligt med kompisar och familj nu, och mitt liv är inte så kul att läsa om nu ;) Men vi hörs!!

Sorry

Oj, sorry ;) Fixat nu!

Merry Christmas


Du är min

Nikon Nikkor 50mm f/1.8 D AF
TACK SÅÅ MYCKET MAMMA OCH PAPPA, JAG ÄLSKAR ER!! :D

I'm flattered

Klicka här om du känner dig nere...

Hejdå

Nu har jag sagt hejdå till Sandra och Ylva... Vi kommer inte ses förren efter Thailand :( Bläuä...

Peach Mango

Nu sitter jag och dricker en kopp te framför TVn. Mysigt mysigt!! Idag fick jag äntligen visat till Thailand. Var där tre gånger -.- Det är så irriterande när folk behalndlar en annorlunda för att man inte är vuxen. Det stod på kvittot att man skule få hämta ut visat med ID om man kom personligen, men nejnej, inte när jag försökte... Aja, nu har jag det iallafall :) Sen drog jag hem till Filippa och chillade ett tag med henne, Sandra, Elin, Henning och Calle.
That's my day!

Tiputini


Just Do It




Where We Used To Be

I miss it so much...

Tetris

Nu har jag bakat non-stop sen förra inlägget! O to the MG :P Nu gör jag vad jag alltid gör när jag inte gör något (okej, ja, jag är trött): TETRIS. Yo amo!!

The BB is in da house

Nu står jag och bakar förfullt! Det är skitmycket att göra till imorgon :O Snart kommer mostern och hjälper också. Var på thaiambassaden idag igen, trodde jag skulle hämta visumet men det var tydligen på måndag... segt. Aja, back to baking!

ICON

Detta är halsbandet jag köpte från ICON. Alla hennes smycken är helt underbara, mamma handlade för över 1000 kronor...

Systrarna Voltair

Idag blev det lunch med Alice på Systrarna Voltair i Farsta. Vi satt där i flera timmar och käkade, drack te och sanckade . Jag är fortfarande mätt! Men det var superkul att träffa henne igen, vi har inte setts sen vi kom hem. Sen drog jag och mamma till en smyckes försäljning från ICON. Vi känner hon som designar smyckena, och allt är så otroligt fint! Jag köpte ett halsband av vulkanstenar och en stenberlock av buddah.

Min Dag

Nu sitter jag och dricker glögg framför TVn :) Kan inte beskriva hur mycket jag älskar glögg, helt underbart!!! Idag gick jag upp 8.30 (!) för att fixa visum till Thailand. Det gick bra och efter det åkte jag hem för att hämta min plånbok och passade på att fixa lumch till min sjuka syrra. Restan av dagen spenderades i stan ooch i skolan där jag pluggade med mina kompisar. Jag har faktiskt läxor över lovet... :(
I stan köpte jag en berlock från Thomas Saabo. Det är en sköldpadda som representerar min tid i Ecuador. Jag köper en berlock för varje land jag åker till, och sköldpaddan passade perfekt nu! :D

Undrar vad det blir från Thailand :P


RSS 2.0