Earrings

Igår köpte jag två örhängen på hippiemarknaden :)

-.-

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag. Det har inte hänt så mycket här... Imorgon blir det Halloweenfest :D

Idag var det en skitdag. Eller, det började bra med gymmet, och skolan var bra. Hade matteprov på statestik (statistik?) och jag tror det gick bra... Aja, när jag kommer hem ser jag att tvätten kommit tillbaks. Behövde verkligen mina jeans och en ny BH. Det var första gången jag inte tvättade mina BHar för hand, för alla sa att det var lugnt. Vad ser jag sen när jag ska lägga kläderna i min byrå? Jo, då har de skrivit mitt NAMN och RUMSNUMMER med SVART, VATTENFAST penna i ALLA mina kläder och underkläder. En av tröjorna var inte ens min. Jag vill inte ha mitt namn skrivet i mina kläder, och speciellt inte på sidan av min Calvin Klein BH eller min Victoria's Secret BH/trosor.
Sen var det bacon i min broccolisallad. Inte en bit, massor. Och jag blev inte ens erbjuden en ny utan bacon. Tack, liksom?


Min Calvin Klein-BH

Gymmet

Nu sitter jag i solen utanför klassrummet. Vi börjar om tio minuter. Jag och ett gäng andra var på gymmet imorse. Det var grymt skönt. Sprang 20 min och sen gick jag i 25 min. Imorgon blir det nog till att vila, så sovmorgon alltså :D Det är väldigt skönt att börja dagen med att gymma, man blir så pigg.
En capuccino-sugen tjej :)

¡FIESTA!

Sötsaksbordet på festen *Random Facts* :
Bara så ni vet ;)

Waffle Queens!

Idag gjorde jag och Becca waffles åt alla till frukost. Eller rättare sagt, vi räddade the waffle making (förlåt för svengelskan) för det blev helt misslyckat i början när några andra gjorde det. Våffeljärnet sög, och svenska våfflor är så mycket godare, men det var kul :)
<3 U

Science Class

xoxo / Your Science Teacher

Study Hall

Hej! Hoppas ni har en mysig fredagskväll där hemma! Nu sitter jag och pluggar. Vi har study hall, vilket är som läxtid. Jag jobbar på en Power Point om Galapagos som jag gör i spanska. Snart har jag NO, men inte vilken NO lektion som hälst, för idag är jag lärare! Haha, vi ska typ jobba på gruppprojekt, så det är inget stort ;) Läraren är på föreläsning, så jag fick ta över... Vi får se hur det går :P Efter lunch ska vi ha en föreläsning om vårat projekt WRIST 4 RIGHTS för några klasser här. Det ska bli kul :)
Imorgon ska vi hit till skolan för de har som en kul dag tillsammans (kan inte skriva vad det heter, tror vi är den enda skolan so gör det...). Vi ska sälja armband för W4R, och sen är det lite lekar, god mat etc. Ska bli kul att hänga med eleverna lite mer. På kvällen ska vi hem till elever från skolan och äta middag med vår buddy. Ska bli jätteroligt! Ni får höra mer sen, men nu är ni lite uppdaterade :P
LOVE!

Back to Basics

Bildbomb från Galapagos!
Stranden utanför universitetet vi pluggade på!
Skitstörd staty...
Oj, det blev inte mycket till fofbomb för jag hittar inte bilderna... Aja, enjoy :P

Snart Är Det Dags Att Tagga Vidare

Nu sitter jag på hotellrummet och lyssnar på musik. Min rumskompis är ute och köper glass (tror jag) men jag känner mig lite konstig så jag ska nog gå och lägga mig strax... Idag har vi haft hela eftermiddagen helt fri! Så jäkla skönt det har varit att inte göra någonting, inte ens en utflykt :P Om ett par dagar åker vi vidare från ön vi är på till en annan ö, och innom den närmsta veckan kommer vi vara på 3 eller 4 olika öar. Det ska bli kul att se de olika öarna här i Galapagos, tror det är annorlunda på varje ställe :)
Tyvärr kan jag inte visa några bilder från ön p.g.a. säkerhetsregler, men när vi åkt kommer ni få se lite mer hur vi haft det :) Ska se om jag kan fixa en karta och visa hur vi åkt :D 



Så ni inte glömmer hur jag ser ut ;)

Galapagos Baby!

Vi är på Galapagos nu :) Det är så jäkla fint här, supermysigt! Har just ätit frukost, snart ska jag börja gå mot stället vi pluggar i. Det är svårt att koncentrera sig på lektionerna för utsikten är helt otrolig. Det är jättemycket sjölejon här, och man får se sig för närman går så man inte råkar gå på någon!
Aja, igår simmade vi med hajar och havssköldpaddor!! Det var som en dröm, går inte att beskriva på ett annat sätt! Vattnet var djupblått och klart, och jag kom så nära sköldisarna att jag kunde rört vid dem om jag velat. Men eftersom Galapagos är ett naturreservat är det förbjudet, och jag respekterar det. Men ibland var det svårt att inte sträcka ut handen! Jag såg fyra hajar också :D De var ganska små (tror det var Galapagoshajar) och det var coolt. Vi kunde sett hammarhajar med, men vi hade inte den turen :( Idag efter lunch blir det snorkling igen, för nu ska vi kolla på dem i lågvatten eller högvatten. Har glömt vad det heter ;) Vi kanske får se när de parar sig (Filippa och Ylva, jag vet att ni är sååå avundsjuka nu!!)

Nu måste jag fixa mig för att gå till skolan, så hejdå!! Ska försöka blogga bättre här eftersom vi faktiskt har fritid!! :D :D

Igår var min banan orange!! Skitcoolt ;) Och eftersom de inte får importera någon frukt hit måste den vara 100% naturlig!

RSS 2.0