My day today

Min dag började med att jag stavk ut och sprang i en halv timme. Ja, ni hörde rätt. Sen tog jag en dusch och städade badrummet. Efter det ringde Sandra och bestämde träff hos mig. Så det var bara till att börja laga lunch till mig, Sandra och Filippa. Korvstroganoff av sojakorv med ris blev det. Jag tycker att jag lyckades riktigt bra! :)
Efter lunchen har tiden spenderats i Farsta C. Jag kom faktiskt hem med en tröja!

June woven mix ls top-rp1
160 kr från ONLY love collection  
Den är mycket finare i verkligheten...


Finaly

Jag har skaffat prao!

Hemma

Ni kanske har märkt att uppdateeringen inte har varit den bästa i helgen. Jag har faktiskt en anledning. Jag har varit i Västerås hos mina härliga kusiner och firat en födelsedag. Det var jätte kul att få träffa alla och få umgås med stora tjocka släkten.

Nu ska jag fila på lite andra grejjor


Sleepin' at Sandra's

Jag sitter här hos Sandra och har tråkigt.... Nee, vi har jätte kul ;) Jag är helt proppmätt för jag har ätit typ ett kilo torkad frukt. Fy*an vad god den var! Det är det ända jag önskar mig i present av Sandra :)
Vi har snurrat runt på stan flera timmar för att jag var jobbig och skulle hitta prao... Thanx Sandra för att du står ut med mig!!!


HAHAHA!


@ Elin's

Nu sitter jag i Elins soffa. Sandra är här med. Egentligen ska vi plugga men Elin är seeeg! Haha ;) Vi pluggar So/Sv; etik, moral och argumentation. Det är ganska kul. Jag har valt att skriva om djures rätt. Det är ett ämne jag brinner för och det gjör det lättare att argumentera. Aja, nu ska jag dra, men jag ska se om jag kan hitta en bild på fina Elin och Sandra. 

Sadra och Elin

Bones

Nu tittar jag på Bones. Har ni inte sett det har ni verkligen missat något. Jag älskar det, men det är ju olika :)

Vardagar på kanal 8

Varsågod för gratisreklamen... ;)


My day

Dagen har spenderats hos underbara Sandra med mina andra vänner (som också är underbara :)). Vi började med att göra pannkakor med glass och nygjord sylt. Vi gjorde faktiskt sylten medan vi stekte pannkakorna. Den blev helt perfekt!! Sen övade vi på våra speeches i engelska. Vi ska läsa upp dem på Onsdag (scary)...

Aja, nu blir'e presentjakt till mig själv...

Deep breath

O my f*cking god


Flippo

Jag kom hem från Filippa för typ en halvtimme sen. Vi har pluggat och spelat WII (as always). Nu måste jag fylla på min önskelista lite. Jag vet verkligen inte vad jag vill ha i födelsedagspresent... Nej jag kommer inte säga när jag fyller år, undviker helst ''Ja må hon leva'' i matsalen ;)
Nu bjuder jag på en bild från Ilha Grande, Brasilien.

Mojito (non-alcoholic)


Inte så mycket uppdatering

Idag har jag inte hunnit uppdatera så mycket. Först åkte jag och mina lovely friends Elin och Sandra till stan i jakt på prao till mig. Vi får se om det blev något av det... Sen åkte vi vidare hem till mig och åt i två och en halv timme. Varför äter vi så länge? Sen blev det plugg och designändring. Denna är bara tillfällig (trpr jag ;))

Smiley battle






Jag och Filippa har tråkigt båda två


Projekt nr. 2

Nu ska jag strax dra igång dagsprojektet för dagen; baka macarons (makroner på svenska, men jag är lite mer international :P )

Jag her ett problem, jag vet inte vad jag ska göra för smaker!!! Kan ni hjälpa mig lite alla läsare?

I forgot one thing on my weekend list....

Nu ska jag städa, big time.

My Weekend

My weekend 21j

 


Jag och min Filippa


Så tråkigt man kan ha när man åker hem...


RSS 2.0