Eliza Doolittle

Jag måste tipsa om en skiva. Den heter Eliza Doolittle och det är hon som har gjort låten Pick Up. Nästan alla låtar är jättebra :D


Change

Jag lever! Men jag måste visa vad jag köpt! Denna bikini har jag använt hittills i sommar:


Årets mismatch eller?! Men nu har jag köpt en ny! :D


Den är snyggare på ;)

Race Marine 79.90 kr/del

Nu behöver jag inte skämmas på stranden längre :P


No more NY

Eftersom jag åker till Kumla strax kommer det inte bli någon NY-dagbok tills på fredag eller lördag, men ni får stå ut. Jag har inte bilderna där och hinner inte fixa tidsinställda inlägg på en timme :(

Nu sitter jag och tittar på Cougar Town och tar det lite lugnt. Har just städat rummet och packat, det tar mycket energi vet ni ;) Ha det bra!


Jag i High Line Park (NY) men mina älskade Ray Bans :D


NY dag 2

Vi började dagen med frukost på ett mysigt fik. Nilda körde en dunut från Dunkin' Donuts direkt efter :P

Sen gick vi till Victoria's Secret. Vi där inne i flera timmar! Det var ganska kaos eftersom der var rea på jättemånga saker. Men till slut kom vi ut. Det var först när jag kom hem jag märkte att de tagit dubbelt så mycket betalt för min BH som de skulle... Men det fixade sig ;) Efter det gick vi in i en sportaffär och kollade runt. Blev lite skor och annat :)


Sen åkte vi mot Central Park för att ha picknick. Vi tog med oss mat från ett ställe som heter Dean And Deluca. Jag hade sett fram emot att äta där jättelänge så det var kul. Jag åt lime- och chilimarinerad broccoli, grillad sötpotatis och jätteräkor med god sås :D


Sen gick vi genom Central Park ner till Strawberry Fields. Det var jättefint väder och allt var perfekt (förutom alla bajamajor som stod uppradade vid en väg, det luktade skit...)









Sen gick vi vidare mot en B&J-shop för att köpa glass. Vi gick lite vilse för vi hade inte adressen, vi visste bara ungefär var den låg ;) Men till slut fick vi vår älskade glass, jag tock en kula cookies and milk :D


Kumla

Idag åker jag till Kumla vid halv fem, så jag var tvungen att åka hem tidigt från Sandra (egentligen skulle jag vara hemma för en timme sedan ;) ). Vi var upp till över tre och kollade på SATC, snackade och åt :) Nu står jag och gör en omelett för jag hann inte käka hos Sandra, fick typ panik när jag såg vad klockan var när hon väckte mig eftersom det var då jag skulle vara hemma :P .


Facial

Nu sitter jag och Sandra med ansiktsmask från NY. Den ska vara ''detoxifying'' och anti-stressande (?)


At Sandra's

Nu sitter jag i Sandras soffa, hon tar en snabb dusch och sen ska vi fortsätta kolla på SATC :D Vi har käkat jättegod middag(tomat- och mozzarellasallad med bröd) och efterrätt(frysta bär och marängkräm (ja, det blev över från igår)). Haha, vi gick runt jättelänge förut när vi skulle handla. Fram och tillbaks mellan ICA och lidl för att se vilka tomater och citroner som var billigast! :P De måste tyckt vi var störda... Aja, vi hörs imorgon :)


Morning...?

Jag har just ätit klart min frukost... Bravo Maya!! Nu bloggar jag från familjens IPad som är köpt i NY, så det blir inga bilder (jag blir galen på att blogg.se-appen aldrig kommer! Man har ju väntat i flera månader!!!) Vi åkte in till Skansen igår, det var ju midsommar och vi ville visa våra paraguayanska gäster hur en traditionell svenk midsommar ser ut. Det blev inte så mycket av det eftersom vi åt brunch innan, bara kollade på dom som dansade plus att det inte regnade en endaste liten skvätt. Det är första midsommaren på hur länge som hälst som det inte regnar! Aja, jag bakade en jättegod tårta med marängkräm och jordgubbar som vi åt efter middagen. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske sticka ut på en springrunda. De andra ska in till stan tror jag, men jag vet inte om jag pallar ;)

NY dag 1

Resan tog ca. 8 timmar, och kändes som den längsta någonsin. De hade blivit fel med maten, så jag och mamma fick inget vegetariskt :( men det var lugnt.

Rese-outfit


När vi kom fram och skulle ta en taxi till hotellet så blev det en vit limo (!) istället för en stor bil. Haha, snacka om bra start ;)




När vi kom fram blev det mat på en jättegod burritoresturang som hette Chipotle. Man fick j*vligt stora burritos, men de var såå goda! 


Sen blev det shopping på kvällen! Vi gick till Times Square och Broadway. Shoppade för över $300 redan första dagen... ;)


Ni vet var ni hittar mig ikväll

Kolla vad mamma och pappa just kom hem med :D



Me gusta!


Jetlag

Jag har varit hemma sen imorse, men jag hann inte blogga då. Nu har jag inga bilder eller någonting på datan och jag är super jet-laggad så jag tror inte jag bloggar nu, men jag gör ett bra inlägg sen ;)

Tidsinställt Inlägg

Nu sitter jag på planet mot New York och det lyfter om fem minuter. Flygresan kommer ta ca. 8 timmar, men vi kommer fram vid halv ett efter som det är -6 timmar :) Ni får ha det så bra här i Sverige, hoppas ni inte dör av avundsjuka ;)
Fatta vad jag kommer shoppa ( har sparat sjukt länge!!!)! Allt finns ju där och om man går på outlet fåtr man det till ett billigt pris :D Och maten (my life)!! Jag kommer äta så jävla mycket, haha. Glass, brownies, cookies, thaimat, american brunch, cupcakes, picknick i Central Park och High Line Park! Det kommer bli bäst :D

Btw, jag kommer nog inte blogga så mycket, för jag tror inte vi har WIFI, men ni får bilder och så när jag kommer hem ;)


See You Later, Alligator!


Arlanda

Nu står vi vid incheckningen på Arlanda. Vi har god tid på oss eftersom planet inte går förren 10.25... Men vi hittar nog på något att göra ;)

Good Night, Sleep Tight, Don't Let The Bedbugs Bite

Nu måste jag gå och lägga mig! Jag ska ju upp sex imorgon!! Min plan är att vara trött så jag kan sova på planet och vara pigg i New York ;) Låter det bra?


Godnatt! Jag gör ett inlägg imorgon innan jag åker tror jag, kanske någon på arlanda också :)


Sunset Dreams

Jag köpte ett nagellack på H&M för ett tag sedan, men så tappade jag bort det (lämnade kvar det i påsen, smart-ass som jag är. Ett under att jag inte slängde den....) så jag har inte använt det förren nu :P Jag testade nu ikväll och jag älskar det!! Det har den där perfekta blandningen av orange och rosa som jag älskar. Perfekt för sommaren med brun kropp. Och kläder om man vill :P
På bilden ser det bara orange ut, men det är mycket finare i verkligheten!


H&M Sunset Dreams 10:-


Coca-Cola

Jag älskar de nya Coca-Cola-flaskorna, ni vet de nygamla som man får om man köper fyra 1,5 litrare? Jag och min kompis köpte det och tog varsin, så nu har vi bara en sort var. Cola addicts som vi är måste vi ju ha båda sorterna så vi får nog köpa 6l till ;)
Jag vill ha Carl Lagerfeldt flaskorna också, ska de om jag hittar dem i NY :D


Lista över allt jag skulle kunna (brukar) glömma

Strumpor
Underkläder
Tandborste
Kameraladdare
Sätta i minneskortet i kameran
Plånbok Nej, den ligger i GARAGET! Måste hämta den nu...
Hörlurar
New York Guide
Schampo
Ansiktsrengöringsgrejs
Bok
Lista på saker jag ska köpa till mina kompisar

Har jag glömt något?


Fuck

Var är min plånbok?
HELVETE!!!

Lizz

Imorgon åker ju jag till New York, och samma dag åker en av mina bästa vänner Lizette till Seattle. Hon ska stanna där flera veckor och sen åker hon till Grekland. Så vi kommer inte ses på typ hela sommaren! Jag kommer sakna henne så jävla mycket!!! På skolavslutningen fick jag till och med en bukett jättefina rosor av henne för att jag ska sluta och ''för att jag varit en så bra kompis'', det var ända gången jag grät på hela skolavslutningen...





Jag vill bara säga:
Lizz....Jag älskar dig ;)


Packa

Nu packar jag, åker ju till NY IMORGON!!!!!! Det ska bli så himla kul :D Shit vad mycket vi ska hinna med, men vi kommer ha så otroligt roligt :)


Jag hatar att packa för det känns som om man packar så mycket fast man har glömt massor. Man vet inte vad man ska välja för kläder eller när man ska lägga ner tandborsten (nu för att inte glömma den men inte kunna borsta tänderna sen eller sen för att kunna borsta tänderna men kanske glömma den?)

*Fake smile*
Jag älskar att packa för då vet man att man ska någonstans! Den känslan är underbar tycker jag, och allt dåligt med att packa är värt det ;)


Beach Bitch

Nu ska jag till stranden och chilla! :D


Gäster

Vi fick gäster på kvällen, så jag var tvungen att åka hem från Filippa. Trodde att jag skulle sova där men så blev det inte.... Men vi hade jättekul här hemma och maten var supergod! Är fortfarande i matkoma ;) Aja, jag får träffa tjejerna imorgon innan det blir New York :D Jag längtar så mycket!!!!!

Glass

Har hunnit äta två glassar på typ ingen tid alls... Jag älskar isglass!!!


Piggelin <3


Hemgjord isglass hos Filippa


UT

Nu ska jag och Filippa ta tummen ur röven och gå ut, det börjar ju bli finare väder. Så länge får ni lyssna på låten vi knarkar nu :)

Heroes

Nu är jag hos Filippa! Vi ska kolla på Heroes och käka toasts ;)  Mysigt värre :P

Skolavslutning

Igår var det skolavslutning! Det är så himla skönt med sommarlov :D Det kommer blir så otroligt kul att vara med alla kompisar och bara skita i skolan (även om jag längtar till hösten ;) ) Jag har inte bloggat för jag har faktiskt inte hunnis, bra start på sommaren va? ;) Precis efter skolavslutningen hade vi en överaskningsfest för Sandra och Lizz vid badberget. Det var jättekul och båda blev jätteglada. Direkt efter åkte vi och kollade på Elin när hon tävlade. Sen åkte jag hem och packade grejjer och drog till Sandra och sov där. Det var jättemysigt, vi tog en promenad och kollade på film :) Sen åkte jag hem så jag var hemma vid fem idag och då fick vi gäster. Jag vet inte vad jag ska göra imorgon, kanske träffa någon kompis. Juste, jag måste börja packa, vi åker ju till New York på tisdag (!)


Förra sommaren :)


YES!


Ojdå...


Nejmen ojdå....


Städning

Jag sov hos Filippa igår, därför blev det ingen uppdatering ;) Vi käkade, spelade spel, kollade på film och käkade lite till. Idag var det sista dagen i skolan, vi städade och tog det lugnt. Lärarna hade gjort en skitstor marängsviss som täckte typ två bord! Me gusta :D

Imorgon är det skolavslutning!! Det ska bli så skönt med sommarlov att det inte är sant :D Tyvärr kan jag inte hänga med kompisarna efteråt för jag ska till Västerås :(
Aja, vi hörs sen.


Beat it!

Jag drågar ett spel som heter Froggy Jump, och kolla mitt nya rekord (det som står högst upp i högra hörnet ;) )!

 


Chilldag (not)

Det var friidrott i skolan fram till lunch. Det var helt okej, som en normal friidrottsdag ;) Sen var jag tvungen att dra hem. Några andra skulle till Långsjön, och jag hade jättegärna följt med dem, men det är en bit dit och jag hade cykeln plus att jag trodde att jag och min syrra skulle laga mat tillsammans. Det slutade med att jag satt hemma och läste ensam och sedan fick göra maten själv... Aja, det blev en tomatpaj med mozzarella :)
Som ni kanske märker så är jag trött, sov skitdåligt i natt, men vi hörs senare ;)


Det ser inte så gott ut, men det var det :D


Juste!

Jag har fått mitt TGS mail account nu, och jag kan logga in på deras arbetsplattform SPOT. Det är lite som Kunskapsporten+Kunskapsportalen, för er som går på KS.

Camera






Landet

Som ni kanske har märkt så har bloggningen varit dålig på senaste, och det är för att jag har varit på landet sen i fredags. Vårt landställe ligger ute på landet utanför Karlskoga, det är en pytteliten röd stuga men vita knutar. Den är väldigt gammal och man får leva enkelt, spara på disken och inte använda för mycket el samtidigt (då funkar ingenting), men vi älskar att vara där, det är som att fly från verkligheten för man kan verkligen ta det lugnt. Vi har just gjort en ny skorsten så vi kom dit för att hjälpa till att städa bort allt damm. Jag, Nilda och vår kusin Ludvig passade mest David. Han går nu, och är så himla söt!
Vädret har varit helt otroligt! Soligt och skitvarmt varje dag. Till och med vattnet var varmt, så vi har badat varje dag :)
Som ni kanske hör har jag haft det jättebra, även om det skönt att komma hem till civilisationen ;)


Honey

Ett tips om ni har ett sår som tar lång tid att läka är att ta honung på ett plåster och låta sitta på under en natt. Det funkar för mig! Honung är ju typ magiskt :P


Matkoma

Idag har jag inte gjort något speciellt. Städade och packade på förmiddagen och sen drog jag till Marcus. Vi gjorde rabarberpaj, kollade på en skitkonstig film och spelade UNO. Nu ligger jag i soffan med matkoma... Varför äter jag mer än alla andra även om jag inte var hungrig när vi började? ;) Nu blir det film :D


Jag tror den är bra :)


Schampoooooooo

Ni vet schampona jag berättade om förut? Nu har jag provat dem och jag äälskar båte schampot och balsamet! De är perfektaför mitt hår :D Det blir volym och håller sig fräscht jättelänge. Schampot luktade inte jättegott men balsamet luktade bättre, så det gjorde inget :) Jag tycket också det är jättebra att de är ekologiska. Schampo går ju annars rakt ut i naturen....

 KAN KÖPAS PÅ THE BODY SHOP


Nu ska jag göra ett ryck!

Nu ska jag göra ett ryck och ge mig själv en ansiktsbehandling!

No movie

Det blev skitfint väder, så jag struntade i filmen och satte mig i solen istället :D Det var jätteskönt, men jag märkte en hemsk sak:

SER NI MIN BRÄNNA (asså, jag har inte brännt mig, det ser bara så ut) ?!
Jag har inte lagt mig och solat i sommar, asså med bikini, utan jag har blivit brun när jag suttit på trappen eller gått ute. Och jag har haft shorts då, så jag har rand efter shortsen, och bak på låret för att solen inte kommit dit... Det ser stört ut :( Nu ska jag gå och tröstäta mangosorbe :P

Melman

Filippa är lite störd. Detta gjorde hon när vi satt och kollade på Heroes, i samma soffa, kanske en halvmeter från varandra:







Hon ringde mig tre gånger...


HAHA! Jag älskar dig ändå ;)

Hey!


Ser ni hur varmt det är?! Och klockan är inte ens ett! :D Tror det är för att solen ligger på nu, men vem bryr sig? :P Blir nog ingen film ;)


Sol

Det blev inte så tidigt som jag och Filippa trodde, vi gick upp halv nio istället för sju... Sen gick jag ner till Elin och trodde jag skulle få sova lite till, men hon var redan vaken så det blev inget av det ;) Efter ett tag drog jag hem för att lämna väskan och sen blev det Farsta. Jag var bara där typ tio minuter, vet inte riktigt varför jag åkte dit :P Nu sitter jag hemma och ska strax fixa mat. Tänkte att jag skulle kolla på en film och ha en chillardag för det var dåligt väder, men det börjar spricka upp... Vi får se hur jag gör :D Typiskt att det ska vara fint väder när man vill vara inne :( :P


RSS 2.0