Jävlar

Helvetesjävla!#"#¤%¤#%"&/(//(I&/ vad jag är bra!!!


Dålig uppdatering

Förlåt för att jag har bloggat så dåligt, men jag har inte orkat. Det känns som om jag bara behöver ta det lite lugnt. Kommer vara skitstressad till senast fredag ungefär tror jag. Så jag tar en liten bloggpaus tills jag är lugn (eller mer speedad men inte nervös och stressad). Okej, ni som inte vet vad det handlar om, förlåt för dåligt inlägg!

FREDAG

Det är FREDAG idag. Fyfan vad skönt. även om jag bara har varit i skolan tre dagar så ska det bli så skönt att vara ledig. :)

Juste, idag när jag cyklade hem skulle jag cykla genom en pöl. Den är ganska djup men man kan cykla igenom utan att bli blöt. Alla andra dagar har isen varit tunn, så det har liksom inte varit något problem. Men idag var isen tjockare så det kändes inte bra för cykeln, så jag skulle gå av och leda cykeln. Men där jag trodde det var kant (det var en kant där igår...) var det tydligen inte det så isen gick sönder och jag fick vatten upp till vaderna :( så jag tog ett stort steg åt sidan FÖR JAG VET ATT DET ÄR EN KANT DÄR men det var bara mer is. Så det slutade med att jag fick gå typ 10m med isvatten upp till vaderna och sedan cykla hem också... :(
Mina skor är typ förstörda nu....


Min nya outfit; galonbyxor med inbygda skor.... :D


Interview

Idag har jag intervju igen. JAG GICK VIDARE FRÅN FÖRRA!!!! Nu är jag så jäkla nervös att det inte är sant nu! Detta är liksom sista steget... Önska mig lycka till !!

Idag cyklade jag till skolan. Det var skitskönt :) Sen drog jag och massa kompisar till Subway och käka, och efter stack jag, Eli och Ylva till stan. Jag lämna cykeln på Gullmars och sen cyklade jag därifrån hem :)

Förlåt för tråkigt inlägg men jag är så nervös att jag inte orkar! :(


Fotokurs

Nu är jag proppmätt för jag har ätit typ fem skålar flingor.... Snart ska jag iväg på en forokurs på Fotografiska som börjar idag. Det ska bli jättekul och jag har verkligen sett fram emot det :)
Ikväll ska jag på intervju till en skola jag söker till och jag är jättenervös! Ni måste önska mig lycka till för jag kommer inte blogga emellan. Shit, jag kommer dö!!! :O


Förlåt

Hejsan alla :)
Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har inte haft tid... Efter skolan drog jag till Elin och vi tittade på American History X. Den var riktigt bra, men väldigt hemsk! Jag klarar inte när folk misshandlar varandra... När jag kom hem käkade vi och nu kollar jag på CSI Miami.

Juste, Elin hade så gulligt toapapper med kärleksdikter på! Det var lite kul.... :D :P


Foto

Jag vill ha en fotovägg med polaroidbilder.... Det är så fint! Det skulle vara coolt att ha en polaroidkamera, men pappret är så dyrt :(


Jay Smith


Like a prayer

 

Shit, man bara ryser :D


Yesterday





Sexy


Våran roliga spakväll ;)


Godmorgon

Vi har just ätit frukost... Haha, vi var uppe till två och sen när vi gick upp vid halv tolv började vi leta efter filmen vi skulle se. Men tydligen hade vi inte den *suck* så vi gick upp för att hyra den. Men de hade inte den så då sket vi i det och gick hem och käka frukost. Nu ska vi plugga och sen blir det ärtsoppa ... :)

Titanic

När ska blogg.se appen bli klar?! Vi har just sett Titanic och som vi trodde började båda gråta ganska mycket... ;) Jag hat-älskar den filmen, den är bra, men man kan inte kolla på den anytime eftersom det tar ett tag att se normal ut efter :) Innan körde vi paraguayansk lermask från Piribebuy så nu är mitt ansikte lent som en babyrumpa :D

Japan

Idag när jag var i stan stod det massa barn och samlade in pengar till Japan. De hade en stor burk med origamitranor som de hade vikt och alla som gav pengar fick en trana. Såhär såg min trana ut;


Förlåt för dålig bild....


Lediga imorgon

Imorgon är jag och Elin lediga och det ska bli sååå skönt. Jag är så trött på skolan så alla lediga dagar är bäst! Vi ska typ kolla på en film som hör till SO:n, American History X. Alla säger att den är bra :) Ikväll ska vi bara chilla och kolla på Solsidan tror jag ;)


Snart kommer Elin

Nu är jag hemma igen efter en dag i stan. Började med att åka in till T-centralen och köpa en present till min syrra, sen drog jag vidare till Slussen och därifrån gick jag till Gamla stan, köpte en Grekisk sallad och satte mig vi kajen och åt. Efter strosade jag vidare längst Västerlånggatan tills jag var tillbaks vid T-centralen. Då tog jag tunnelbanan till Skanstull och gick hem. Det var skönt att få vara lite för sig själv :)


Köpte en B&J-våffla i Gamla Stan


Drar till Stan

Nu drar jag till stan för att chilla lite ;) See ya!

En bild från mitt fönster


Bilder från igår


Choc-Chip Cookies


Carro


Elin


Så såg båda plåtarna ut efter några timmar....


Henning var osocial och lekte med folks telefoner

Nu gick det inte mer......


Bättre

Nu står det mitt namn på headern. Det är bättre men inte bra.... ;)

The Social Network

På kvällen såg jag The Social Network. För er som inte vet är det en film som handler om Facebook. Jag tyckte den var jättebra! Man får verkligen veta hur ideén kom till och vad som hände sen och så.


Bloggtips

Här är ett bloggtips från mig:



www.elinrutpettersson.blogg.se


Hos Filippa

Nu sitter jag hos Filippa och vi ska precis börja med lite Chokolate Chip Cookies, för i eftermiddag blir det fika med Carro, Elin P och Henning (jag tror inte det var fler...). Innan ska vi ut på en promenad för det är så fint väder :) 
Oj nu måste vi böja med degen!! 

Pizza Hut

Det var jättemysigt på Pizza Hut, jag hade superkul. Vi satt där i typ tre timmar :) Här är lite bilder


Ada och Carro


Bara några av alla...


Nisse provade mössor i en hattbutik (och haffade gamla tanter...)


Vi körde ett spel på Elins telefon, typ Sanning eller Kånka, och Sandra fick fixa mitt hår :)


Ylva gillade pizzan... ;)


Min älskling är tillbaks

Eller, det är inte samma för de var tvungna att byta ut den. Men det är så jävla skönt!! Fyfan vilken bra dag :D

Drar nu

Nu sticker jag och käkar!

Good Morning

God morgon alla!
Jag ska strax gå och käka frukost och idag blir det lunch med alla tjejer. Det ska bli så kul!


Skolavslutningen -10


Jag är så glad!

Just nu är jag så jävla glad för en sak. Ni får inte veta nu, men jag säger imorgon! Haha, cliffhanger ;)

Pickled ginger

Jag har varit sugen på inlagd ingefära och soja hela veckan, och nu äntligen kan jag äta det. Jag är störd, jag vet, men jag älskar det verkligen! Imorn blir det en supermysig dag med tjejerna (och några killar). Vi ska käka lunch tillsammans, på det otroligt mysiga stället Pizza Hut, Medborgarplatsen ;) Haha, nej men jag tror det blir kul ändå :D


Innan sojatsunamin...


Home again

Nu är jag hemma, och det är så jäkla skönt.Det är inte så att jag har problem att sova borta eller så, men KNC är inte riktigt mitt favvo ställe. Men jag och Elin hade riktigt kul (efter lektionerna). Jag har inga bilder för det var inte så mycket att fota, och ni ska vara glada att jag inte visar några. Haha ;)

Lektion på KNC

Hejsan! Som jag sa så har det inte blivit så mycket uppdatering, men jag har inte hunnit. Vi slutar fyra och efter det måste jag plugga lite. Sen är det middag och då är jag och Elin så trötta att vi däckar framför SATC. Haha, det ska bli skönt att komma hem imorgon, plus att jag har långhelg från fredag till måndag. Just nu håller vi på med ett miniprojekt där man ska hitta en mattematisk modell för förhållandet mellan en fjäders längd och vikten man lägger på. Längtar tills det är slut om 50 min... Men jag är färdig så det är ganska soft :) Juste, igår kollade vi på månen i deras stora teleskop. Det var jätte kul att se, man såg verkligen kratrarna och så! :) Ikväll ska vi inte göra nåhot sånt, bara ta det lugnt ;) Förlåt för detta tråkiga inlägg utan bilder eller någonting, men jag måste verkligen få skriva av mig lite. Ni får bättre bloggning imorgon när jag kommer hem ;)

KNC

Om typ 40 minuter går min buss mot Gullmars, därifrån ska jag ta tunnelbanan till Slussen och sen åker jag Saltsjöbanan heeeeeeela vägen till Saltsjöbaden. Där är det matte(nörd)läger med spetsmattegruppen i skolan... Jag tror inte att jag kommer uppdatera så mycket då, det är mycket annat då... Plus att jag och Elin har laddat med film och SATC ;) Aja, vi hörs senare ;)

Red eye

Jag måste bara ge ett tips. Ni vet när man har gråtit eller gnuggat sig i ögonen (eller bara vaknat...) så blir man helt röd och svullen i ögonen. För mig så tar det jättelång tid innan det försvinner, så jag använder Clear Eyes. Det är skitbra, det tar bort det röda! Man droppar några droppar i varje öga, funkar på riktigt! :)


Nu ska jag plugga so


Scones och marmelad

Nu sitter jag och äter scones framför SATC :)

saknar min IPhone

Nu är jag på väg hem, bloggar från mobilen. Den är som en tegelsten... Räknar min gamla :( när jag kommer hem ska jag käka något och plugga, kanske blir lite SATC också:)

to cool for school

Nu sitter jag i engelska WS och har tråkigt... Jag väntar på att få redovisa, men engelska läraren är sjuk och sexornas lärare tar sexorna i första hand. Nu måste jag sluta, ses sen :)

Sushi night

DET FUCKAR MED BILDERNA!!!

Bruno Mars


Runaway Baby


Marry You


Asian do-it-as-you-like soup

Nu är filmen slut. Den var jättebra! Nu hjälper jag mamma med en asiatisk soppa. Man gör liksom en buljong och sen får alla ha i vad man vill, typ glasnudlar, räkor, sugarsnaps o.s.v. Det är skitgott, men jag är proppmätt för Nilda hade gjort scones (efter lunchen...) som var jättegoda. Bästa kombon är ju nybakta scones med smör eller clotted cream och mangomarmelad, mmmmm...



Scones utan alla miljarder syltburkar som stog bredvid ;)


Bilder

Jag ska ladda upp bilderna från igår snart ;)


Design

Jag har fixat designen lite. Vet inte om jag ska ha kvar den så... Vad tycker ni? Borde jag byta eller kanske bara lägga till lite text?
Nu ska jag kolla vidare på The Kids Are All Right :)

 


Min Iphone på lagning

Idag lämnade jag in min älskling på lagning och den är tillbaks om ungefär 3 VECKOR!!!!! Hur ska jag klara mig utan FB överallt eller alla roliga spel? :( Men life goes on, tror jag...

Idag började jag dagen med en löprunda men det var segt, sen blev det Farsta för att fixa mobilen :( Efter det har jag bara käkat lunch och kollat på SATC. Jag är beroende....


Saknar sommaren <3


Good night, sleep tight, don't let the bed bugs bite!

Nu ska jag sova, är jätte trött. Det var supermysigt hos Filippa. Vi kom dit och börjad fixa lite, skära upp grönsaker och fisk och så. Sen gjorde vi själva sushin. Så åt vi den och snackade lite och efter några timmar fick vi rabarberpaj med vaniljvisp :) det var jättekul att alla päronen (nästan) fick träffas. Vilket crap inlägg men jaja... God natt!

Festodimelivalen

Tittar ni på melodifestivalen? Jag kollar inte så mycket längre, sitter och gör annat när mamma kollar, så jag vet inte vilka som är i final. Det är ju final idag, för er som inte vet ;) Jag kommer ihåg när man var liten och äääälskade det. Eller, jag gjorde det iallafall, kunde typ alla finallåtarna utantill...Haha

Nu drar jag

Nu drar jag till Filippou och fixar sushi! See ya'!!

Förlåt för ful bild, men vill inte tråka ut er med tråkig text ;)


New Nails

Nu är mina naglar klara. Nu blir det en liten guide hur man fixar mina snygga graffiti nails!
Fan, det går inte att ladda upp bilder....
Aja;

1. Smörj in nagelbanden med hand/nagelbandskräm.

2. Pensla ett lager baslack (jag använder Isadora)

3. Låt torka i fyra minuter.

4. Pensla ett tjockt lager toplack (använder Isadora nu med). Pensla para 1-2 drag, annars blir det liksom bara tunna ränder...

5. Låt torka ett tag.

6. Jag penslar också på ett transparant lack över allt. Använder Sally Hansen Maximum Growth som ger naglarna en extra boost :)



Spring is in the air

Idag är det en bra dag. Solen skiner och man hör hur det droppar av smältvatten överallt! Det ska bli såå skönt att slippa alla jackor och fula skor. Eller det sista har jag inte stört mig på för jag har gått i wedges eller jumpadojjor hela vintern... Vägrade ta på mig kängorna ;)

Idag har jag städat badrummet och tagit en promenad till Farsta. Tittade lite på H&M men jag hittade inget, så jag struntade i det. Nu ska jag fixa naglarna, och i eftermiddag ska familjen på middag hos Filippa och co. Vi ska göra egen sushi! Har ni gjort det? Jag älskar det, känns så mysigt!!


En av de bra sakerna med vinter :P


A slice of finger


Jag skar upp fingret när jag åt bröd... inte bara ett finger heller utan två!!


ELLE


<3
JUSTE!! DET ÄR VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR


Min kväll igår


Dålig bild, jag vet... Min älskade Bruno sover i mitt knä och på datorn :)


Ny smak!!! Happyness in a jar :D


Sommar

Har ni sett årets nya glassar? Det är jättemånga! Typ två nya magnum, en ny twister, tre nya cornetto och flera nya barnglassar. Det blir en bra sommar ;)


Nya Daim Päron


Hej igen

Jag börjar blogga igen

Just nu är jag sjuk och har ont i halsen :( Men eftersom jag har SATC-boxen är jag inte överdrivet ledsen (plus att det står en B&J i frysen) ;)
IDAG KOM DET NYA MODEMET! Jag har varit utan internet för länge och det är bara jobbigt att plugga på telefonen. Så äntligen kom det. Så det är nog det ända jag gjort idag förutom att plugga, att fixa internet. Och nu funkar allt, trådlöst och telefonerna.

Nu måste jag börja med middag...

New start

Jag börjar om med bloggen nu. Tar bort alla inlägg från innan och kör om på nytt...

RSS 2.0