Nattinatti

Nu ska jag gå och lägga mig. Vi måste gå upp tidigt imorgon, Filippa ska till landet... Men jag går ner till Elin då, hon bor bara en trappa ner ;) Vi har haft en supermysig kväll och ett tag var Elin med också :)

Vi delade på 4 portioner chokladpudding :P

Kamratstödjaravslutning

Min dag:
1. Cyklade till skolan vid 8.30 (SOVMORGON!! :D )
2. Vi åkte till Tanto och satt och snackade.
3. Drog vi vidare till Pizza Hut och blev bjudna på lunch! Inte helt fel ;)
4. Åkte jag till Filippa, vi låg ute i solen och chilla.
5. Hämtade hennes brorsa Erik på dagis
6. Cyklade hem till mig med Elin för att hämta grejer.
7. Cyklade tillbaks.

Det var min dag lite kortfattat. Orkade inte skriva värsta texten :P Nu sitter jag hemma hos Filippa. Sa sova här, och vi tänkte ha Heroes-kväll. Hon håller på att natta Erik, det går sådär tror jag ;)
Snyggingarna. Förlåt för dålig bild :(


Jag fick cravings på majs så jag var tvungen att ta med det. Problemet var att det inte fick plats min ficka, så jag fick sätta den på pakethållaren... Måste sett helt stört ut! Men är man sugen så är man ;)


Off to ...

Nu ska jag dra iväg på kamratstödjaravslutning. Vi ska typ vara lite vid årstasjön och sen drar vi till Pizza Hut :D


Såhär ser jag ut idag :P


Vem försöker vi lura?


Haha, jag älskar er ;)

Sista dagen

Idag var det min sista vanliga dag i KS. Imorgon har jag avslutning med kamratstödjarna, så jag är inte i skolan då :) Sen är vi lediga till tisdag, då har vi friidrottsdag. På onsdagen ska vi chilla vid Eriksdalsbadet och torsdagen är städdag. Sen är det slut... Det känns lite sorgligt eftersom jag har gått där de senaste 3 åren och kompisarna jag har där är helt underbara! Även om jag verkligen vill åka känns det lite konstigt att säga ''Detta var min sista dag här''. Det är som om jag går ut 9:an men går i 8:an. Det är jättesvårt att förklara med det känns konstigt ;)


Så såg jag ut när jag började 6:an


Koka Cola

Nu sitter jag i skolan och har tråkigt men vet ni var jag och Filippa gjorde i helgen? Vi testade att koka Coca-Cola. Haha, fråga inte varför! Efter ett tag kokar ju vattnet bort och det är bara ''Cola'' kvar, det är som en seg sirap som smakar stark avslagen Cola. Haha, vi är lite konstiga.


I början

Kolla vad lite det blev kvar! :)


Nu vet jag

Nu vet jag vilka som kommer gå i min klass i TGS. Det är så himla kul!! Jag längtar så mycket efter hösten, jag vill nästan att sommaren ska ta slut, även om det ska bli skitkul att umgås med alla kompisar ;)

Tack!

Min statistik har gått upp massor idag, och jag har ingen aning varför! :D Men det är jättekul och tack alla ni som läser! :D


Morsdag

Grattis mamma, älskar dig :D

Man ser inte hur stor buketten är :( Men den var typ som ett bildäck :)


Spakväll

Nu sitter jag med ansiktsmask och tittar på finalen av Mästarnas Mästare och smaskar jordgubbar och ananas:) Vi har firat morsdag med god mat och små godsaker som mamma hade med från Paris. Klagar inte;)


Snygging :P


Heroes

Förlåt att jag inte bloggat på länge, men jag glömde helt bort det igår! Jag drog till Filippa på dagen och vi började titta på Heroes-boxen. Det är det vi har gjort sen dess :D Haha, nu har vi slitit ocss från soffan för att få lite saker gjorda, men jag lovar att jag bloggar mer sen ;)


Få bilder

Förlåt för att det har varit dåliga bilder de senaste dagarna, men det finns inget intressant att ta kort på när man sitter hemma i soffan... Idag mår jag bättre, fortfarande snuvig, men bättre än igår och onsdags :) Ikväll kommer Robban, min kusins pappa. Han ska springa Stockholm Marathon idag, hoppas att det går bra!
Själv vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på... pallar inte sitta och titta på TV idag. Kanske sätter mig och läser eller så. Okej, nu ska jag inte skriva mer för detta blev ett otroligt tråkigt inlägg... :(


En supersnygg bild på mig. Hej miniögon;)


Dagens I-landsproblem

Det är så jobbigt att äta när man är förkyld eftersom man måste hämta andan mellen tuggorna för man inte kan andas med näsan... :P

Tråkigt

Det är så tråkigt att vara hemma! Man orkar inte göra någonting och det blir segt att ligga och kolla på TV hela dagen.... Nu sitter jag nere i källaren och tittar på film, för att få lite omväxling ;)


Här är en bild på mina snyggingar (som kommer döda mig) när vi var på Elins land förra sommaren :D


Test

Jag sitter och gör test på nätet (hej no-lifer ;) )


Back to buisness

Nu är jag klar med allt skolarbete. Fyfan vad skönt det är!! Det känns helt otroligt att vara klar med allt :D Jag ska försöka blogga lite mer nu när skolan snart är slut :)

Just nu sitter jag framför datan med huvudvärk och en täppt/rinnande näsa. Var tvungen att åka hem från skolan efter att jag redovisat i svenska för att mamma sa att jag borde vila. Haha ;) Det är ganska irriterande att vädret är så fint, när jag sitter inne och mår dåligt :( Alla andra får njuta åt mig ;)


En random bild från i helgen då jag, Sandra och Ylva picknickade :) Salladen var jättegod ;)


Någon annan?

Är det någon annan som lägger märke till små fel på skyltar? ;)


Kärleksmums

Idag fick jag med mig lite kärleksmums. De var lite torra i kanten så jag fick baka ny och tog med mig de andra hem :) De var skitgoda (åt en till frukost...) . Jag gjorde också bullar och då blir man ju tvungen att provsmaka ;) Haha, ni hör hur jag har det :D Maten är också jättegod, tro inte att jag bara äter socker !!!


Gissa hur många jag åt när jag kom hem? ;)


Rubrik

Det har varit en jätterolig dag! Alla på caféet var jättetrevliga och jag fick göra lite allt möjligt :) Men gud vad det var varmt! Det var ju supervarmt ute, och ännu värre i köket, så man gick nästan ut för att svalka sig... Imorgon ska jag vara där ännu tidigare, men jag får sluta vid ett :) Då blir det plugg :( i solen :D

Tyvärr blir det ingen bild nu, men jag lovar att ta några imorgon ;)

PRAO

Imorgon är det PRAO :D Det ska bli jättekul! Jag ska vara på Lilla Cafét På Söder, ett café som ligger vid Skanstull. Jag har glömt när jag ska vara där, så jag kommer när de öppnar kl. 7.30... Ska bli spännande att se hur jag är så tidigt på morgonen :P

Go' och Glad, Kexchoklad

Har ni provat någon av kexchokladerna med smak? Jag har bara ätit vanliga och den med mörk choklad :)


Vilken tror ni är godast; blåbär, banan eller hallon? :)


Tom Tits

Idag var vi på Tom Tits med skolan. Det var kul att se alla grejjer, men det roligaste var bubbelrummet :P Haha, vi var där inne jättelänge och försökte göra stora bubblor :D


Sandra och Lizz tävlade :)


Rakar håret

Filippa leter efter rakapparaten för hon är arg... Hjälp någon? :S

Pluggplugg

Nu är har jag en stenhård pluggvecka framför mig, så jag tror inte det blir så mycket bloggning. Men ni får ha tålamod med det. Ska försöka blogga så bra jag kan och hinner :) Jag har ju mycket att göra nu inför bytet av skola, speciellt eftersom den är på engelska...
Nu ska jag forstätta med plugget :(

RSS 2.0